Kussen in de Koelkast

Door Gamebuster op maandag 13 juni 2011 20:55 - Reacties (19)
Categorie: quite useless, Views: 5.224

Het was laat in de avond, of misschien was 't zelfs al nacht; Ik weet het niet echt meer, maar het doet er ook niet toe.

Ik lag ondertussen al een paar uur in bed met mijn laptop. Het was mijn bedoeling om te gaan slapen, maar daar was nog weinig van gekomen. Ik kreeg dorst en langzamerhand besloot ik daarom maar eens wat te drinken op te zoeken.

Meestal, tegen de tijd dat ik ga slapen of vlak nadat ik wakker ben, drink ik melk. Ook deze keer wilde ik een glaasje melk, dus verliet mijn slaapkamer en vervolgde mijn reis 2 verdiepingen naar beneden en richting de koelkast.

Ik opende de koelkast en zocht mijn pak met 2 liter verse halfvolle AH eigenmerk melk. Ik merkte op dat er een soort zak op de 2e plank in de koelkast lag. Onbewust was ik verbaast over datgene wat in de koelkast lag, want ik had geen flauw idee wat het kan zijn.

Te slaperig om mij druk daarover te maken pakte ik mijn pak melk, die ik onderin de koelkast had zien liggen. Met het pak melk in handen, keek ik nog eens naar het mysterieuze object in de koelkast. Ik dacht: ach ja, het zal wel een soort zak zijn met vlees erin of iets dergelijks.

Ik sloot de koelkast, legde mijn pak melk neer en pakte een glas uit het kastje tegenover de koelkast. Ik schonk mijn glas vol met melk tot ongeveer 6 millimeter vanaf de rand van het glas. Ik bracht het pak vervolgens weer naar de koelkast. Bij het openen van de koelkast werd ik opnieuw geconfronteerd met het vreemde object in de koelkast.

Ik legde het pak melk in de koelkast en keek eens goed naar het object in de koelkast, wat zelfs wel een beetje op een kussen leek. Een kussen in de koelkast is natuurlijk complete onzin, maar ik was toch nieuwsgierig.

Ik pakte het object vast met mijn rechter hand. Mijn verbazing nam verder toe toen het object zacht aanvoelde. Ik kneep er vervolgens zachtjes in, waarna ik echt niets anders meer kon bedenken dan dat dit een kussen zou zijn. Omdat ik me echt niet kon voorstellen dat iemand een kussen in de koelkast zou leggen, besloot ik het object uit de koelkast te halen.

Ik trok het object uit de koelkast en haalde daarbij een zak gehakt en een zak kippenvleugeltjes van het object af. Al gauw stond ik met een gekoeld object in handen dat nog steeds erg veel op een kussen leek. Ik bekeek het object van alle kanten. Ik merkte op dat er een hoes omheen zat. In de hoes zat een kussen. Ik wist toen voldoende om te kunnen concluderen dat dit daadwerkelijk een hoofdkussen was... die iemand in de koelkast had gelegd.

Enigszins verbaast maar niet langer geïnteresseerd legde ik het kussen terug met zijn zak gehakt en zijn zak kippenvleugeltjes erop en sloot ik de koelkast. Ik dronk vervolgens mijn glas melk leeg, maakte het glas schoon en ging naar bed.

Volgende: Dit is gewoon een tweakblog waard. 07-'11 Dit is gewoon een tweakblog waard.
Volgende: Tosti in een klein krachtig oventje. 06-'11 Tosti in een klein krachtig oventje.

Reacties


Door Tweakers user SPee, maandag 13 juni 2011 21:03

Bij een boekweitdopjes-kussen die ik ooit had, zat een handleiding die vermeldde om de kussen te koelen (in de koelkast, kelder, etc) wanneer je hoofdpijn had. De kou gaf je hoofd wat rust.
Dus zoek naar de huisgenoot met de grootste kater ;)

Door Tweakers user Tsurany, maandag 13 juni 2011 21:07

Leer eens Nederlands. Vorige blog viel het ook al op, je kent het verschil tussen tegenwoordige tijd en verleden tijd volgens mij niet. Ga dat eens opzoeken.

Door Tweakers user Gamebuster, maandag 13 juni 2011 21:11

@Tsurany: zo beter? Heb er 3 uitgevist :P

Door Tweakers user kaasaanfiets, maandag 13 juni 2011 22:52

En waarom lag die daar nou?

Door Tweakers user Gamebuster, maandag 13 juni 2011 22:57

Geen idee, vanmorgen lag-ie er niet meer.

Door Tweakers user ricardohuisman, maandag 13 juni 2011 23:06

Toffe blog's! ook al heeft het weinig met tweakers te maken, het is leuk geschreven en leest lekker weg!

[Reactie gewijzigd op maandag 13 juni 2011 23:07]


Door Tweakers user Wava, maandag 13 juni 2011 23:31

Ik heb totaal geen idee waarom, maar je blogs weten elke keer weer een glimlach op mijn gezicht te toveren. Ik wil ook een kussen in mijn koelkast vinden. Het enige interessante dat mij gebeurt is dat er zout in de koelkast ligt.....

Door Tweakers user mouzetc, maandag 13 juni 2011 23:50

Tsurany schreef op maandag 13 juni 2011 @ 21:07:
Leer eens Nederlands. Vorige blog viel het ook al op, je kent het verschil tussen tegenwoordige tijd en verleden tijd volgens mij niet. Ga dat eens opzoeken.
Of je bent gewoon wat vriendelijker :)

Door Tweakers user Yintha, dinsdag 14 juni 2011 10:05

Tsurany schreef op maandag 13 juni 2011 @ 21:07:
Leer eens Nederlands. Vorige blog viel het ook al op, je kent het verschil tussen tegenwoordige tijd en verleden tijd volgens mij niet. Ga dat eens opzoeken.
seikert

Door Tweakers user IStealYourGun, dinsdag 14 juni 2011 11:00

Ik kan wel één reden bedenken. Misschien als het warm is dat je dan even voor het slapengaan je kussen koelt, kwestie van aangenamer in slaap te vallen.

Door Tweakers user GateKeaper, dinsdag 14 juni 2011 14:25

Als hij in de vriezer ligt is er iemand met luizen! Koelkast geen idee.

Door Tweakers user melcon, dinsdag 14 juni 2011 14:25

Inderdaad, overdrijven is ook een vak. De blog leest lekker weg, we zitten hier niet op de taalunie ofzo :P :O

Door Tweakers user krvabo, dinsdag 14 juni 2011 14:36

GateKeaper schreef op dinsdag 14 juni 2011 @ 14:25:
Als hij in de vriezer ligt is er iemand met luizen! Koelkast geen idee.
Hoeft niet alleen luizen te zijn. Je kussen in de diepvries leggen helpt ook bij huisstofmijtallergie.
Huisstofmijt is overal en er zijn veel mensen die het hebben. Zolang je er voor zorgt dat je je kussen in een vuilniszak doet en deze goed dichtmaakt is dat geen probleem natuurlijk.

[Reactie gewijzigd op dinsdag 14 juni 2011 14:36]


Door Tweakers user himlims_, dinsdag 14 juni 2011 15:41

Tsurany schreef op maandag 13 juni 2011 @ 21:07:
Leer eens Nederlands. Vorige blog viel het ook al op, je kent het verschil tussen tegenwoordige tijd en verleden tijd volgens mij niet. Ga dat eens opzoeken.
http://img.chan4chan.com/img/2009-03-31/1238525533047.jpg

Door Tweakers user Brian1454, dinsdag 14 juni 2011 18:20

haha geweldig hoe je alles beschrijft xD
"Ik schonk mijn glas vol met melk tot ongeveer 6 millimeter vanaf de rand van het glas. "

Door keyboardcowboy, dinsdag 14 juni 2011 20:20

Mensen met slapeloosheid lijken baat te hebben bij een mutsje dat de hersenen afkoelt tijdens het slapen. Dit stellen onderzoekers van de University of Pittsburgh op het jaarlijkse SLEEP

http://www.latimes.com/health/boostershots/la-heb-sleep-insomnia-cool-brain-20110613,0,2083339.story

Door Tweakers user mdodo, woensdag 15 juni 2011 16:10

De blogs van jou zijn best leuk om te lezen :) .
Het meest apparte wat ik in de koelkast heb gevonden is een afstands bediening, die was mijn vader dus al 2 dagen kwijt :p.

Door Soediv, vrijdag 17 juni 2011 16:25

Hier gestopt met lezen:

"Het was laat in de avond, of misschien was 't zelfs al nacht; Ik weet het niet echt meer, maar het doet er ook niet toe."

Vermeld het dan niet. Heel je blog doet er niet toe.. maar dat is natuurlijk het mooie van blogs.

Door Tweakers user Mmore, donderdag 27 oktober 2011 15:30

Soediv schreef op vrijdag 17 juni 2011 @ 16:25:
Hier gestopt met lezen:

"Het was laat in de avond, of misschien was 't zelfs al nacht; Ik weet het niet echt meer, maar het doet er ook niet toe."

Vermeld het dan niet. Heel je blog doet er niet toe.. maar dat is natuurlijk het mooie van blogs.
Ik vind het juist harstikke tof weglezen. Lekker nutteloos _/-\o_

Reageren is niet meer mogelijk