Ik stop met bloggen!

Door Gamebuster op zondag 18 oktober 2020 10:05 - Reacties (13)
Categorie: quite useless, Views: 6.105

Kind enzo, veel te druk met leven. Ohja, en inloggen om te reageren doet het niet.

Volgende: Opera/metal/electronic 21-08 Opera/metal/electronic

Reacties


Door plofkip, maandag 19 oktober 2020 08:57

Ik kan niet eens blogs plaatsen, anders had ik je blog gekopieerd en geplakt.
Kut platform.
Door Tweakers user JJ Le Funk, maandag 19 oktober 2020 22:30

dit klinkt als impulsief en niet met de beste motivatie. hopelijk tot ziens hier ;)

Door Tweakers user BlckChta, dinsdag 20 oktober 2020 09:52

Zet je adblock is uit, dan kan je weer reageren onder tweakblogs :9

Door Tweakers user Raven, dinsdag 20 oktober 2020 10:18

Voor degenen die adblock noemen, er zijn meer mensen met inlogproblemen, ookal staat de adblock alles toe ;) Tweakblogs: kan niet meer inloggen

Door khil, dinsdag 20 oktober 2020 17:33

Maarre, heb je dat geld nou al teruggehad van de ING?

Door XiaomiGlobal, woensdag 4 november 2020 18:02

Ik heb geen toegang meer tot mijn weblog: dat is een van de reden om geen weblog op Tweakers te starten, zodra je persona non grata bent. Kun je dus niet meer je Tweakblog beheren of verwijderen :+

Maar zelfs al zou ik weer toegang hebben, dan nog heb ik geen tijd of zin om verder te bloggen. Een smeekbede ga ik ook niet sturen: want ik beschouw Tweakers niet als autoriteit en ga echt niet, een hele mail opzetten om te vragen of ik alsjeblieft weer welkom.

Is meer in het leven dan actief zijn op internet: op een gegeven krijg je kinderen en dan lach je keihard over dat verleden op internet. Ook wel erg zonde van de tijd om van die hele blogartikelen te schrijven :O

Oh PS in de Celerio rij ik nog steeds: ik wilde eigenlijk wel een artikel schrijven "Suzuki Celerio - Drie jaar in bezit!" vond het namelijk wel leuk om te schrijven over, dat ik twee jaar die auto in bezit had.

AliExpress Meuk

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)